NE IZDELUJEMO SAMO TURBO POLNILNIKOV.
USTVARJAMO MIR V DUŠI.

Garrett Original Reman

Za starejša vozila tovarna priporočamo
“Garrett®Original Reman”.

Znamka Garrett

Garrett je vodilno podjetje na področju tehnologije turbopolnilnikov že vse od 1950-ih let. Od avtomobilov do tovornjakov in vsega vmes. Vgrajeni so kot originalna oprema turbopolnilnikov v več kot 100 milijonih vozil po svetu.

Garrett turbopolnilniki so izdelani za to, da so najboljši. Glede na model in gorivo so Garrettovi turbopolnilniki konstruirani, da se vrtijo s hitrostjo do 3000.000 vrt/min in delujejo pri temperaturah do 1050 °C. Niso ključnega pomena samo pri visoki zmogljivosti in nižjih emisijah – za 10% in več izboljšajo izkoristek goriva, kar predstavljajo prihranek več kot 200 EUR na leto.

Je ključni delavec v motorju, saj se z originalnim turbopolnilnikom Garrett drastično povečata moč in učinkovitost. V primerjavi z neoriginalnimi turbopolnilniki to predstavlja povečan navor pri višjih vrtljajih za 15-40%. Če hočete zmogljivost, hočete Garrett.

Garrett Original Reman

Za starejša vozila priporočamo
“Garrett®Original Reman”.

Vsak turbo Garrett® Original Reman je ponovno sestavljen po enakih specifikacijah kot originalni novi deli in pregledan glede na originalne proizvodne risbe. Kot izhodišče prenovljeni turbo Garrett prejme več novih originalnih komponent, kot so pogoni, kompresorska kolesa, ležajni sistemi, tesnila, tesnilni obroči, tesnila batnih obročev, vijaki in objemke.

Idealno za vozila stare 7 ali več let.

Blagovna znamka Garrett® je sinonim za kakovost, zmogljivost in zanesljivost … zdaj z njihovimi originalnimi predelavami turbopolnilnikov prinašajo enake vrednosti na svetovni poprodajni trg.

Performance turbo
polnilnik


Izbira Performance turbo polnilnika se začne s ciljno močjo. Vsak turbo polnilnik je zasnovan tako, da podpira določen obseg konjskih moči in prostornino motorja. Če je turbo polnilnik prevelik za vaš motor, bo imel turbo zakasnjeno odzivnost, in če je turbo polnilnik premajhen za vaš motor, morda ne boste dosegli cilja. Z aplikacijo, ki so jo ustvarili Garrett inženirji, vas bo vodila skozi postopek izbire pravega turbo polnilnika.

Installer Connect

Pridobite brezplačno Garrett tehnično znanje
ter Garrett Training certifikat.


Garrett Connect App

Mobilna aplikacija Garrett Connect je brezplačno orodje, ki mehanikom in avtomobilskim navdušencem omogoča preprost dostop do orodij, novic, treningov in dogodkov na poti med vožnjo.

Installer Connect

Pridobite brezplačno Garrett tehnično znanje ter Garrett Training certifikat.

Kako prepoznati Garrett
embalažo?

Packages_Garrett_turbo_beja
garrett-embalazo

Več o Garrett turbo polnilnikih

Garrett pod pokrovom – avtomobilski salon Ženeva 2019

Tehnologija Garrett vozila

Prednosti izpustnega ventila Wastegate