Garrett Original Reman

Za starejša vozila tovarna priporočamo
“Garrett®Original Reman”.

Garrett Original Reman

Za starejša vozila tovarna priporočamo
“Garrett®Original Reman”.

Zakaj Reman?

Kompleksnost Garrett VNT™ turbo polnilnikov je poudarjena s tolerancami, katera je lahko le 4 mikrone kar je velikost delca prahu, ki je 17 krat manjši od človekovega lasu. Zato tovarna Garrett® ne predvideva popravilo variabilnih (VNT™) turbo polnilnikov, razen pooblaščenih delavnic s strani tovarne Garrett.

Znamka Garrett

Kompleksnost Garrett VNT™ turbo polnilnikov je poudarjena s tolerancami, katera je lahko le 4 mikrone kar je velikost delca prahu, ki je 17 krat manjši od človekovega lasu. Zato tovarna Garrett® ne predvideva popravilo variabilnih (VNT™) turbo polnilnikov, razen pooblaščenih delavnic s strani tovarne Garrett.Blagovna znamka Garrett je sinonim za kakovost, zmogljivost in zanesljivost… sedaj prinaša enake vrednote na poprodajni trg s tovarniško obnovljenimi turbo polnilniki, kateri imajo enake standarde kot novi originali.

Pri zamenjavi turbo polnilnikov, zlasti tistih visoko tehnološko izpopolnjenih Garrett VNT™, vam ni treba tvegati za slabo delovanje ali poškodbe motorja, ki bi lahko nastale zaradi uporabe neoriginalnih, slabo sestavljenih delov. Za “Garrett® Original Reman” turbo polnilniki ponujajo drugo najboljšo možno izbiro.Kompleksnost Garrett VNT™ turbo polnilnikov je poudarjena s tolerancami, katera je lahko le 4 mikrone kar je velikost delca prahu, ki je 17 krat manjši od človekovega lasu. Zato tovarna Garrett® ne predvideva popravilo variabilnih (VNT™) turbo polnilnikov, razen pooblaščenih delavnic s strani tovarne Garrett.

Performance turbo
polnilnik

Kompleksnost Garrett VNT™ turbo polnilnikov je poudarjena s tolerancami, katera je lahko le 4 mikrone kar je velikost delca prahu, ki je 17 krat manjši od človekovega lasu. Zato tovarna Garrett® ne predvideva popravilo variabilnih (VNT™) turbo polnilnikov, razen pooblaščenih delavnic s strani tovarne Garrett.Izbira Performance turbo polnilnika se začne s ciljno močjo.

Vsak turbopolnilnik je zasnovan tako, da podpira določen obseg konjskih moči in prostornino motorja. Če je turbo prevelik za vaš motor, bo imel turbo zakasnjeno odzivnost, in če je turbo premajhen za vaš motor, morda ne boste dosegli cilja.

Z aplikacijo, ki so jo ustvarili Garrett inženirji, vas bo vodila skozi postopek izbire pravega turbopolnilnika.Kompleksnost Garrett VNT™ turbo polnilnikov je poudarjena s tolerancami, katera je lahko le 4 mikrone kar je velikost delca prahu, ki je 17 krat manjši od človekovega lasu. Zato tovarna Garrett® ne predvideva popravilo variabilnih (VNT™) turbo polnilnikov, razen pooblaščenih delavnic s strani tovarne Garrett.

Installer Connect

Pridobite brezplačno Garrett tehnično znanje
ter Garrett Training certifikat.

Installer Connect

Pridobite brezplačno Garrett tehnično znanje ter Garrett Training certifikat.

Kako prepoznati Garrett
embalažo?

Packages_Garrett_turbo_beja
garrett-embalazo

Več o Garrett turbo polnilnikih

Garrett pod pokrovom – avtomobilski salon Ženeva 2019

Tehnologija Garrett vozila

Prednosti izpustnega ventila Wastegate