Webasto in Eberspaecher avtogrelciSmo pooblaščeni serviser avto grelcev za Webasto Slovenija.

Uporaba avto grelcev ne pomeni samo, da ne bomo več praskali ledu s stekel, vgrajeni avto grelci vam ponujajo tudi večjo varnost, gospodarnost, okolju prijazno vožnjo in daljšo življenjsko dobo motorja.

V hladnih in meglenih zimskih dneh si želimo več udobja. Z vgrajenim grelcem lahko v miru čakate na neprijetne dni. Vaša varnost v vožnji bo veliko večja kot dosedaj. Ko se boste vsedli v vozilo, bo vidljivost popolna, saj ne bo ledenih oblog, vlage v kabini in orošenih stekel.

Primerjalni testi so pokazali, da motor segret pred začetkom vožnje izloča 2/3 manj škodljivih plinov, kot motor s hladnim zagonom. Poleg tega porabi hladen motor več goriva in veliko bolj nemirno teče. Dokazano je, da ogret motor in grelec skupaj ne porabita več goriva kot hladen motor!

Pomembno je tudi, da se avto grelci lahko prestavijo v drugo vozilo, torej se investicija v grelec dobro povrne v njegovi dobi delovanja ne glede na to, koliko vozil boste zamenjali.

Obročno odplačevanje


V podjetju Beja d.o.o. vam nudimo obročno odplačevanje za ves naš prodajni asortima in storitve (servis) po sistemu 1stavno.

Več si preberite na tej povezavi.