BorgWarner Reman

Program REMAN, tako dober kot nov – predelan
tako, da izpolnjuje vsa najvišja pričakovanja.
BorgWarner REMAN turbopolnilniki so obnovljeni turbopolnilniki OE proizvajalca BorgWarner. Vsak BorgWarner turbopolnilnik REMAN se najprej demontira, pri tem pa se diagnosticira uporabne dele, ki jih tudi ohranijo, zavržene pa nadomestijo z novimi originalnimi. Vsak BorgWarner REMAN turbo polnilnik je narejen po OE standardih ter z garancijo.

BorgWarner Reman

Program REMAN, tako dober kot nov – predelan tako, da izpolnjuje vsa najvišja pričakovanja. BorgWarner REMAN turbopolnilniki so obnovljeni turbopolnilniki OE proizvajalca BorgWarner. Vsak BorgWarner turbopolnilnik REMAN se najprej demontira, pri tem pa se diagnosticira uporabne dele, ki jih tudi ohranijo, zavržene pa nadomestijo z novimi originalnimi. Vsak BorgWarner REMAN turbo polnilnik je narejen po OE standardih ter z garancijo.

Kako prepoznati turbo
(identifikacija)

1. Tip turbopolnilnika
številka, ki jo turbopolnilniku dodeli proizvajalec
vozila / motorja

2. Serijska številka/ OEM
serijska številka je edinstvena za vsak posamezni

3. Številka dela BW
številka dela, ki jo je turbopolnilniku dal BorgWarner (nekdanja številka dela 3K / Schwitzer). Ta številka je najbolj uporabna za vse servisne namene.

ALL-WHEEL-DRIVE (AWD)

vklopni motor BorgWarner ponuja široko paleto
visokokakovostnih izdelkov, ki so plod dolgoletnega znanja in izkušenj. BorgWarner kompetence – je eden od največjih dobaviteljev AWD sklopk.

AWD BorgWarner črpalka

Galerija

BorgWarner turbo certifikat
garrett-embalazo
img-aftermarket-turbos-reman-circle
AWD Filter Kit
Razdelilnik vžigalne tuljave
BorgWarner_Logo_Technology_Blue