Vklopi Avtogrelcev

Možni načini vklopa avtomobilskega grelca Webasto:

Programska ura

Če se vsak dan odpeljete ob istem času, je za vas primerna programska ura. Nudi vam možnost treh različnih časovnih nastavitev za aktiviranje gretja do 24 ur predhodno.

Telestart T91

Najmanjši radijski daljinski upravljalec za ogrevanje parkiranih vozil. Daljinski upravljalec T91 ima kompaktno privlačno obliko ter funkcijo za vkop in izklop s povratno informacijo, z dosegom do 1.000 m.

Telestart T100 HTM

Nastaviti morate le še željen čas odhoda in pametni daljinski upravljalec Telestart T100 HTM vam na osnovi temperature v vozilu izračuna čas, ki je potreben za ogrevanje. Pri tem nudi tudi prikaz temperature, funkcijo vklopa / izklopa s povratno informacijo in dosegom do 1.000 m.

Thermo Call

Vseeno, kje se trenutno nahajate – vklop preko telefona Thermo Call omogoča, da lahko vaš grelni sistem vklopite ali izklopite neodvisno od dosega. Enostavno s klicem, poslanim SMS sporočilom ali s pomočjo App. To je inovativen in udoben način. Večino tovarniško vgrajenih grelnih sistemov za predgretje je možno nadgraditi preko telefona Thermo Call.